Σχολή Οδηγών BEEP BEEP (Περιστέρι, Αθήνα)

ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ

BEEP BEEP

F5cb1ad1aeb0c4c9b852
Μιχόπουλος Σωτήρης
Σταθερό: 2105739992 Κινητό: 6944352169 Website: beepbeep.gr

Εργαλεία Θεωρητικής Εκπαίδευσης

Η σχολή οδηγών BEEP BEEP συνεργάζεται με το drivepoint.gr και παρέχει στους μαθητές της τα καλύτερα εργαλεία θεωρητικής εκπαίδευσης υποψηφίων οδηγών στην Ελλάδα. Προετοιμάσου για τις εξετάσεις του υπουργείου κάνοντας τεστ με επεξηγήσεις, αναλυτικά στατιστικά και πολλά άλλα.


Κάνε ένα δοκιμαστικό τεστ εδώ!

περιγραφη σχολης

Η Σχολή Οδηγών Βeep Beep ,απο το 2008 έως σήμερα, έχει ως στόχο όχι μόνο την απόκτηση του διπλώματος αλλα και την άρτια εκπαίδευση στα οχήματα όλων των κατηγοριών.

Στη σχολή μας διαθέτουμε κέντρο θεωρητικής εκπαίδευσης εξοπλισμένο με τα κατάλληλα μέσα για την κατανόηση του ΚΟΚ και την επιτυχία στις θεωρητικές εξετάσεις του υπουργείου ,πράγμα που σημαίνει οτι ο μαθητής είναι έτοιμος να ξεκινήσει τα πρακτικά μαθήματα και βήμα-βήμα να εφαρμόζει στην πράξη όλα αυτα που έχει διδαχθεί σε θεωρητικό επίπεδο.

Τα πρακτικά μαθήματα πραγματοποιούνται σε διάφορες κυκλοφοριακές συνθήκες και σε διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας π.χ. εθνική οδό , κέντρο ,εκκίνηση σε ανηφόρα ,κυκλικός κόμβος(πλατεία) και όχι μονο πέριξ της περιοχής των εξετάσεων .

φωτογραφιες
Η σχολή δεν έχει προσθέσει ακόμα φωτογραφίες.
χαρτης
Ακροπόλεως 17, Περιστέρι, Αθήνα, 12134