Εγγραφή Σχολής - Παρουσίαση Εφαρμογής

ΕΧΕΙΣ ΣΧΟΛΗ;
ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ!

στείλε μας τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου ΔΕΣ ΤΗΝ ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

Ανήκω στο ΣΕΕΟΔΑ.

Πραγματικά Έξυπνα Τεστ

Με επεξηγήσεις στις κατηγορίες Α και Β (μεταφρασμένες σε ελληνικά, αλβανικά, αγγλικά, ρώσσικα)

Για όλες τις κατηγορίες, ΠΕΙ και TAXI. Είναι πολύ δύσκολο να περιγράψουμε όλες τις δυνατότητες των τεστ με λίγες προτάσεις. Κάνε ένα δοκιμαστικό τεστ οδήγησης για να το δεις στην πράξη.

 • Επεξηγήσεις γραμμένες από δάσκαλο, υπεύθυνα, με κείμενο και animation για όλες τις ερωτήσεις μεταφρασμένες και σε αγγλικά, ρώσικα, αλβανικά!
 • Άμεση επιλογή ανάμεσα σε περιβάλλον Υπουργείου ή περιβάλλον Drivepoint (εύχρηστο και μοντέρνο, καλύτερο για κινητά)
 • Με ή χωρίς παύση, δηλαδή άμεση επιλογή του τι γίνεται σε λάθος απάντηση. Είτε μαρκάρει την σωστή και την λάθος απάντηση και κάνει παύση, είτε συνεχίζει στην επόμενη ερώτηση όπως στο Υπουργείο.
 • Άμεση μετάφραση της ερώτησης, ενώ ο μαθητής κάνει το τεστ.
 • Αποθήκευση ερωτήσεων στα αγαπημένα του μαθητή (που μπορεί να δει ο δάσκαλος).
 • Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση ηχητικής εκφώνησης.
 • Μεγέθυνση εικόνας της ερώτησης.
 • Άμεση αναφορά λάθους ή επιθυμητής αλλαγής για μια ερώτηση ή επεξήγηση.

Και μην ξεχνάς πως όλες οι λειτουργίες δουλεύουν σε οποιοδήποτε υπολογιστή, κινητό ή tablet.

Test demo

Αυτόματα Τεστ Προσομοίωσης

Μόλις ο μαθητής τελειώσει την εξάσκηση του, η πλατφόρμα ενημερώνει τον δάσκαλο με email και αυτόματα μετατρέπει τα τεστ του μαθητή από τεστ εκμάθησης (με επεξηγήσεις κτλ) σε τεστ προσομοίωσης.

Στα τεστ προσομοίωσης η μπάρα εργαλείων είναι κλειδωμένη ενώ το σύστημα περιορίζει τον μαθητή στο περιβάλλον υπουργείου. Έτσι ο μαθητής μπορεί να δοκιμάσει τα τεστ και κάτω από πραγματικές συνθήκες.

Τα στατιστικά των τεστ προσομοίωσης αποθηκεύονται με κόκκινο χρώμα. Έτσι ο δάσκαλος μπορεί να δει την απόδοση του μαθητή ξεχωριστά για τα τεστ εκμάθησης και προσομοίωσης.

Prosomoiosi

Έξυπνος αλγόριθμος

Κάθε μαθητής είναι μοναδικός. Το drivepoint αποθηκεύει τις απαντήσεις του μαθητή. Ο αλγόριθμός μας λαμβάνει υπόψιν του τις απαντήσεις του μαθητή, τις απαντήσεις όλων των μαθητών του drivepoint, την ηλικία, το φύλο, την περιοχή του μαθητή, την συχνότητα λαθών και πολλά άλλα για να φτιάξει αυτόματα τα τεστ που πρέπει να κάνει ο κάθε μαθητής ξεχωριστά.

Για αυτό καταφέρνει να είναι το ευκολότερο στην χρήση σύστημα εκπαίδευσης υποψηφίων οδηγών που υπάρχει αυτή την στιγμή στην Ελλάδα. Όλα γίνονται αυτόματα, ο μαθητής το μόνο που έχει να κάνει είναι να ξεκινήσει τα τεστ.

Test2

Πρόοδος και Ειδοποιήσεις

ΝΕΟ! Μπορείς να προσθέσεις τα οχήματα της σχολής και να λαμβάνεις αυτόματες ειδοποιήσεις με μήνυμα στο κινητό σου για λήξη ΚΤΕΟ ή ασφάλειας.

Μπορείς να παρακολουθήσεις αναλυτικά την πρόοδο κάθε μαθητή απλά ανοίγοντας την καρτέλα του. Μεταξύ άλλων μπορείς να δεις:

 • Την συνολική πρόοδο.
 • Την πρόοδο ανά ενότητα.
 • Τις ερωτήσεις που έχει αποθηκεύσει ο μαθητής.
 • Τις ερωτήσεις που δυσκόλεψαν περισσότερο τον μαθητή.
 • Αναλυτικά στατιστικά για τα τεστ.
 • Πληροφορίες για τον μαθητή (τηλέφωνα, αριθμούς πρωτοκόλλων, χάρτη κτλ)

Επειδή θέλουμε να είναι όλα πραγματικά εύκολα για τον δάσκαλο, θα λαμβάνεις και αυτόματα email κάθε φορά που ένας μαθητής απαντήσει όλες τις ερωτήσεις μια φορά σωστά και μόλις ολοκληρώσει όλα τα τεστ.

Proodos

Επεξηγήσεις και Ενότητες

To drivepoint είναι η μοναδική εφαρμογή που προσφέρει τις επεξηγήσεις των ερωτήσεων στα ελληνικά αλλά και μεταφρασμένες σε αγγλικά, αλβανικά και ρώσσικα!

Έτσι η σχολή δίνει την δυνατότητα στους μαθητές της να μάθουν και να κατανοήσουν τις ερωτήσεις του Υπουργείου με ευκολία, αφού ακόμα και η επεξήγηση είναι στη γλώσσα του μαθητή!

Στις Ενότητες υπάρχουν οργανωμένες όλες οι ερωτήσεις σύμφωνα με τις ενότητες του βιβλίου. Ο μαθητής μπορεί να διαβάσει τις ερωτήσεις όπως στο βιβλίο, να δει τις επεξηγήσεις αλλά και να κάνει τεστ μόνο με τις ερωτήσεις από μια ενότητα.

Enotites

Διαχείρηση Μαθητών

Μείνε οργανωμένος κρατώντας το αρχείο των μαθητών σου στο drivepoint.gr. Η καρτέλα του μαθητή περιέχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται να κρατήσεις και δεν χάνεται ακόμα και όταν ο μαθητής τελειώσει τα τεστ.

Αυτόματες ειδοποιήσεις για λήξεις διπλωμάτων/ ανανεώσεις κτλ. Σύντομα θα υπάρχει και η δυνατότητα εκτύπωσης των διαφόρων αιτήσεων με τα στοιχεία της καρτέλας του μαθητή κατευθείαν μέσα από την εφαρμογή.

Βρες γρήγορα τον μαθητή που ψάχνεις χρησιμοποιώντας τη γρήγορη αναζήτηση από τον πίνακα ελέγχου σχολής.

To drivepoint χρησιμοποιεί όλες τις σύγχρονες μεθόδους για να διασφαλίσει ότι τα δεδομένα σου είναι ασφαλή.

Επίσης δεν χρειάζεται να ανησυχείς για απώλεια δεδομένων μιας και όλο το αρχείο σου είναι αποθηκευμένο στους server μας, με αντίγραφα ασφαλείας σε 3 διαφορετικά μέρη. Επειδή λοιπόν δεν υπάρχει τίποτα αποθηκευμένο στον υπολογιστή σου, ακόμα και αν χαλάσει, απλά συνδέσου από μια άλλη συσκευή με τα στοιχεία σου και όλα τα δεδομένα σου θα είναι ξανά διαθέσιμα!

Organosi

Εύκολη εγγραφή μαθητών

Ακόμα και από το κινητό σου! Δεν χρειάζεται πια να δίνεις ονόματα χρήστη και κωδικούς με το χέρι.

Η εγγραφή μπορεί να γίνει είτε με email είτε με μήνυμα SMS. Βάλε το email/ κινητό του μαθητή και πάτα δημιουργία. Τα στοιχεία πρόσβασης και οδηγίες στέλνονται αυτόματα στο email ή το κινητό του μαθητή.

Εσύ δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο!

Εκτός από την εγγραφή, μπορείς να στείλεις email ή μήνυμα SMS στο κινητό του μαθητή κατευθείαν μέσα από το drivepoint με πολύ μικρή χρέωση (τα email είναι δωρεάν, τα SMS κοστίζουν 5λεπτά/sms έναντι 20λεπτά/sms στις πιο γνωστές εταιρίες τηλεφωνίας).

Eggrafi

Facebook και Δημόσιο Προφίλ

Χρησιμοποίησε τα σύγχρονα μέσα και τα social media για να διαφημίσεις την σχολή σου και να επικοινωνήσεις με τους μαθητές σου.

Αν η σχολή σου έχει σελίδα στο Facebook (και να μην έχει βέβαια είναι πολύ εύκολο να γίνει), οι μαθητές σου μπορούν να σου στείλουν μήνυμα στο facebook/ messenger κατευθείαν μέσα από την εφαρμογή μας, ακόμα και όσο κάνουν τα τεστ.

Κάθε σχολή έχει ένα δημόσιο προφίλ με διεύθυνση drivepoint.gr/eponimia-sxolis, στο οποίο ο εκπαιδευτής μπορεί μόνος του να ανεβάσει φωτογραφίες, να αλλάξει την περιγραφή κτλ. Έτσι αν ένας μαθητής ψάχνει σχολή οδηγών σε κάποια περιοχή, η σχολή σου θα είναι από τα πρώτα αποτελέσματα.

Profil sxolis

Χάρτης Σχολών

Η σχολή σου επίσης θα φαίνεται και στον χάρτη με τις σχολές που συνεργάζονται με το drivepoint.gr

Έτσι εξασφαλίζεται ότι η σχολή σου έχει μεταλύτερη προβολή από τις υπόλοιπες σχολές στην περιοχή σου.

Xartis

Σε εξέλιξη...

Δεν έχουμε τελειώσει ακόμα! Έχουμε αρκετές ιδέες και συνέχεια ετοιμάζουμε νέες λειτουργίες που προσθέτουμε στην εφαρμογή ώστε να καλύψουμε όλες τις ανάγκες μιας σύγχρονης σχολής οδηγών.