Σχολή Οδηγών ΤΡΙΜΗΣ (Καματερό , Αθήνα)

ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ

ΤΡΙΜΗΣ

Ba4c9370c3d6916d88a6
Τρίμης Ιωάννης
Σταθερό: 2110130144 Κινητό: 6936723622 Website: https://www.sxoliodigo...

Εργαλεία Θεωρητικής Εκπαίδευσης

Η σχολή οδηγών ΤΡΙΜΗΣ συνεργάζεται με το drivepoint.gr και παρέχει στους μαθητές της τα καλύτερα εργαλεία θεωρητικής εκπαίδευσης υποψηφίων οδηγών στην Ελλάδα. Προετοιμάσου για τις εξετάσεις του υπουργείου κάνοντας τεστ με επεξηγήσεις, αναλυτικά στατιστικά και πολλά άλλα.


Κάνε ένα δοκιμαστικό τεστ εδώ!

περιγραφη σχολης

Η Σχολή Οδηγών Τρίμης έχει έδρα στο Περιστέρι και δραστηριοποιείται στο χώρο της εκπαίδευσης από το 1982.

Ως κύριο μέλημα της σχόλης μας, είναι η σωστή προετοιμασία των υποψηφίων οδηγών με σκοπό την επίτευξη της άμεσης ανταπόκρισης και την αποφυγή των καθημερινών κινδύνων που επιφυλάσσει ο δρόμος.
Μέσα από την 35 ετή εμπειρία μας, η σωστή και πλήρης εκπαίδευση αποτελεί θεμέλιο της επαγγελματικής μας αρχής.
Η σχολή οδηγών Τρίμης με γνώμονα την εξέλιξη και την ανάγκη του εκσυγχρονισμού χάρη των απαιτήσεων της εποχής , έχει στην κατοχή της 11 εκπαιδευτικά οχήματα όλων των κατηγοριών επαγγελματικών και μη. Παράλληλα η σχολή μας παρέχει Όχημα για άτομα με ειδικές ικανότητες δείχνοντας σεβασμό και κατανόηση στις ανάγκες αυτών!

Η Σχολή μας, πρωτοπορεί με έναν διαφορετικό και ιδιαίτερο τρόπο για τα δεδομένα της εποχής, δημιουργώντας ένα νέο branch πέρα από τα συνηθισμένα πρότυπα.
Στην Λεωφόρο Φυλής στον αριθμό 64, πραγματοποιείται ένα πρωτοποριακό περιβάλλον που αντικατοπτρίζει την ανάγκη συνύπαρξης της TOTE εποχής και λογικής με την ΝΕΑ!

Πινελιές της τολμηρής και σύγχρονης εποχής με προχωρημένες και εξελιγμένες ιδέες, έχουν προσαρμοστεί σε ένα περιβάλλον παλαιάς έμπειρης κοπής και κουλτούρας.
Η νέα σχολή οδηγών της οικογενείας Τρίμη επιδιώκει να δώσει στον πελάτη της το συναίσθημα ενός οικείου, ευχάριστου και όμορφου περιβάλλοντος, έξω από τα συνηθισμένα πρότυπα.

Ο Γιάννης και τα παιδιά του , μετατρέπουν το χάσμα των γενεών σε μια δυναμική και σύνθετη συνεργασία καθώς δείχνουν τον τρόπο με τον οποίο όλες οι αντιλήψεις και απόψεις είναι αναγκαίο να συνυπάρχουν για να πραγματοποιείται ένα
ΠΛΗΡΕΣ και ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ αποτέλεσμα!

φωτογραφιες
χαρτης
Λεωφόρος Φυλής 64, Καματερό , Αθήνα, 13451